
بروزرسانی: 31 خرداد 1404
پرسپکتیو چیست؟ آسالرن | معماری نواز
پرسپکتیو چیست؟ آسالرن | معماری نواز
این نظم نهایتاً در نظام تکنیک تعین می یابد؛ نظامی https://memarinavaz.ir تحت عنوان «پرسپکتیو». پیشنهاد شده است که ژرفانمایی (دیداری) در این مقاله ادغام شود. در این ویکی پدیا پیوندهای زبانی در بالای صفحه و هم تراز با عنوان مقاله قرار دارند.
- از طرفی از این نوع ترسیم سه بعدی می توان برای طراحی مبلمان یا سایر عناصر معماری نیز بهره گرفت.
- به بیان ساده تر در پرسپکتیو اجسام را در صفحه دوبعدی نمایش می دهیم.
- به پرسپکتیوی که بیش از چهار نقطه گریز داشته باشد پرسپکتیو چند نقطه ای می گویند که یک دید ۳۶۰ درجه از تصویر به شما می دهد به نحوی که انگار از داخل یک کره شیشه ای به منظره نگاه می کنید.
- تولید ویدیوها، مقالات و پادکست های آموزشی به همراه برگزاری سمینارهای تخصصی تنها گوشه ای از فعالیت های آپادمی است.
ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد. گروه معماری فارسی کد(پرشین کد) پس از 15 سال فعالیت در زمینه سی دی و دی وی دی های رشته های معماری و عمران و کسب مهارت و تجارب لازم از سال ۱۳۸۷ و با هدف ارتقا سطح کیفی معماری ایران زمین اقدام به ارائه محصولات خود نموده است. با توجه به فاصله دوربین از صحنه، می توان پرسپکتیو صحنه را کم یا زیاد کرد.
نقش مفهوم توده - فضا در تبیین مکان معماری
به عنوان نمونه می توان دید شخصی را در نظر گرفت که در پایین یک ساختمان قرار دارد. که در اینحالت سومین نقطه گریز ، نشان دهنده فاصله ارتفاع شخص تا بالاترین نقطه ساختمان است. پرسپکتیو عبارت است از نمایش تصویر جسم بر روی صفحه ای بنام صفحه تصویر. پرسپکتیو به عنوان یکی از مهم ترین مباحث در اجرای طرح های معماری مورد بحث قرار می گیرد و می تواند به یک طرح جلوه و اهمیت خاصی بدهد پس می توان آن را یکی از بخش های اساسی یک طرح معماری دانست. پرسپکتیو به دید سه بعدی از احجام مختلف اطلاق می شود که با توجه به دیدهای مختلف، می تواند متفاوت باشد.
معماری پایدار چیست؟
به نمایش و ترسیم اجسام و یا فضاهای مختلف با ایجاد عمق به صورت سه بعدی بر روی یک صفحه ای دو بعدی مانند کاغذ، پرسپکتیو گفته می شود که هدف از ترسیم پرسپکتیو ایجاد عمق، درک بهتر اجسام و جلو های بیشتر آن ها است. با یادگیری پرسپکتیو می توانید با ایجاد عمق در اجسام مختلف آن ها را در حالت های متفاوت ترسیم کنید. با توجه به توضیحات قبلی باید متوجه شده باشید در این نوع از پرسکتیو که بیشتر برای ترسیم برج ها و آسمان خراش ها مورد استفاده قرار می گیرد سه نقطه گریز وجود دارد بدون هیچ سطح موازی. تنها نقطه سوم محلی است که خطوط ارتفاع در آن به هم می رسند. این پرسپکتیو در تهیه نقشه های فنی و مقاطع دقیق همچون معماری و طراحی صنعتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. برخلاف پرسپکتیو ترسیمی می توان گفت ناظر در تمام نقاط حضور دارد و این امر ناشی از این واقعیت می باشد که ترسیم براساس سه محور که بر هم در بیرون صفحه عمود هستند و شامل سه زاویه آلفا، بتا، گاما می باشند و با هم زاویه 90 درجه می سازند استوار است.
مفهوم کانسپت در معماری
همان طور که نامش پیدا است این نوع نیز دارای سه نقطه است. دو نقطه گریز روی خط افق است که یکی در سمت راست و دیگری در سمت چپ قرار دارد. نقطه سوم نیز اگر ناظر از بالا جسم را ببیند، در بالای خط افق است و اگر پایین باشد در پایین خط افق قرار دارد. در این نوع ما خطوط موازی نداریم؛ چون تمامی خطوط به سه نقطه گریزی که در این حالت وجود دارد، می رسند.